resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2322
    niye kimse yazmıyor burada anlamıyorum ama sinan yılmaz ve birkaç gazeteci kendisinin ısrarla düzensiz bir hayatı olduğunu, geceleri dışarlarda olduğunu, burada gereksiz yere çok pohpohlandığından mental olarak bir sürü sorunu olduğunu söylüyorlar.

    mesela abdürrahim albayrak 2 gol attığı maçtan sonra kendisine altın saat hediye etmiş. o yüzden paşam kendini bir bir suarez bir lewandowski zannediyor şu an. ben de fizik olarak bu denli geri gitmesine antremanlara bağlıyordum ancak kendisinin sorunu antreman veya fizik değil, mentaldir. burada da kaç gündür okuyorum bir allahın kulu yazmamış sorunun mental olabileceğini.

    maalesef afrikalı oyuncularda var bu. mental olarak dağılmaları çok kolay. bir de hayatında ilk kez afrika dışında çıkmış genç bir çocuk için bu daha da kolay. o yüzden ya kendisini mental olarak toplayacak ya da bonservisini falan almayacağız. bu noktada kulübün de bu kadar genç bir oyuncunun geceleri dışarı çıkmasına müdahale etmesi gerektiğini düşünüyorum. bir psikolog mu tutarlar başka bir şey mi yapılır bilmiyorum ancak böyle giderse kendisini kaybedeceğiz. zaten sahadaki duruşu mimikleri kafasının asla futbolda olmadığını haykırıyor.

    kafasını futbola vermesi gerek. zamanında "hemen bonservisi alınmalı" diyen biri olarak böyle devam edecekse bonservisini almaya da lüzum yok. bilmem kaç tane gol atınca eşimi getireceğim diyordu. belli ki gelmesini pek istemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın