resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2956
    genelde sakatlık sonrası dönemi için yeterince kazanmaya çalışmadığımız söylenen oyuncu. bir de e. akbaba'dan örnek verilerek ona verilen şans luyi'ye verilmedi deniyor.

    evet bence de luyi'ye yeterince şans verilmedi ama sebebi tamamen oyun tercihi. hocanın sağ stoperden de oyun kurma beklentisi var ve donk bunu sağladığı için luyi'ye yapılan yatırıma rağmen o tercih edildi.

    akbaba konusunda ise yine hoca o bölgede kutu içine koşu yapıp pozisyon bitiren oyuncu istediği için ve akbaba'nın tarzı buna cuk oturduğu için onda ısrarcı oldu. nitekim bu sezon da yine o aradığı özelliklere sahip cica'yı transfer etti.

    belki transfer edilirken yanlış profil tercih edildi, daha farklı özellikte oyuncuya yatırım yapılmalıydı. belki de zaman içinde hocanın kafasındaki oyun planı değişti ve farklı tarzda bir sağ stoper elzem oldu, bilmiyorum. ama luyi'nin özellikle sağ bekimiz oyun kurucu değilken değişmesi gerektiğini düşünüyorum ve fatih hoca da belli ki oyununa uygun bir stoperin çok önemli olduğunu düşünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın