resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2305
    fatih terim'in süpermen olmasını beklediği 429857309. forvet. olmayınca galatasaray'a uygun olmuyor.

    gerçekten çok komik bir hal almaya başladı bu iş. fatih terim'i tanımasak "sosyal deney yapıyor, bakalım ne kadar saçmalarsam taraftarın hepsini kendime sırt çevirttiririm testi yapıyor." derdim.

    zira mustafa'nın geldiği zamanla şimdi arasındaki farkı böyle oyuna uymuyorla falan açıklamak tamamen hocayı bir şekilde yine kurtarmaya çalışma psikolojisinden kaynaklı. sanki mustafa geldiğinde farklı bir sistem oynuyorduk da geleni geçeni dümdüz ediyordu adam. fenerbahçe'ye kadıköy'de attığı gol gibi golü kim ne zaman gördü o deplasmanda acaba en son? ya da alanyaspor deplasmanındaki henry'vari top alışını ve muazzam bir vuruş yapıp şanssızlıktan direği nişanlamasını, rakip stoperleri tank gibi ezmesini, kafa vuruşlarını (isabetli-isabetsiz) her halükarda almasını acaba en son ne zaman gördü bu taraftar?

    evet, oyuna uymuyor. tek sıkıntısı bu. zaten bu oyuna uygun forveti en sonunda mars'ta hayat bulunursa ancak oradan getiririz. bu kafayla daha çok forvet yer hoca. drogba'yı getirmediğin sürece tatmin olmayacak. bir yıl izlettiği adamın oyuna uymadığını yeni fark etmiş. ya da burak yılmaz'da yaptığı gibi mustafa'dan da asla olmayacağı biri olmasını istiyor.

    sürekli planlama hatası, sürekli saçma beklentiler, sürekli silinip giden topçular. aynen devam. kendi düşen ağlamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın