resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2304
    ne pozisyonmuş arkadaş adam zaten 3 maça çıktı 3. hani sezon yeni başladı ya hatta bazı takımlar sezonu da açmadı biz ön eleme oynadığmız için erken açtık. ilk iki maç psv ile oynadığımız, sahadan silindiğimiz maçlar. orada zaten bir şey kaçırmadı bu çocuk. zaten topu ileri götüremedin. yani ilk iki maçın verisi bize formsuzluğu ya da formu hakkında bir veri sunamıyor maalesef. e son maçta da mustafa hem gol pozisyonuna girdi hem de kerem'e öylebir servis yaptı ki kerem'in şutu direkte patladı. maçta oynadığı 45 dakikada ben ne fiziken bir eksikliğini sezdim ne de formsuzluğunu.

    maçın başında kaçırdığı tek bir pozisyon yüzünden fatih terim bile eleştirdi. halbuki eğer mesele gol kaçırmaksa kerem de kaçırdı aynı maçta. kerem de formsuz ve fizik olarak hazır değil öyleyse.

    zaten ilk defa bir oyuncusu basın önünde alenen eleştirdiğine şahit oldum fatih hoca'nın. bana göre bunca yıllık tecrübesine göre pek mantıklı bir hareket değildi ki kiralık olan adamın 1 sene sonraki opsiyonu hakkında sorulara da daha iyimser cevap vermeliydi. ayrıca mustafa'nın sözleşmesi ile ilgili fikirlerini maçtan önce basın mensuplarıyla yaptığı kahvaltıda yine aynı şekildeydi. durup dururken herhangi bir gazeteci sordu diye kiralık bir oyuncunun galatasaray'daki kaderini performansı belirleyecek, bakacağız minvalindeki açıklamalar bence hoş değil.

    formsuz ve fizik olarak eksik olduğunu iddia edenler kanıt sunmalıdır. yoksa 6 pastan gol atamadı diye formsuz diyorsanız bu biraz gülünç.

    sistemsizliğin muhtemelen harcayacağı bilmem kaçıncı galatasaray forveti. her şeyi yapıyoruz mustafa bir gol atamıyor zaten. mustafa hem gülle gibi şut atsın, hem duvar olsun, hem pres yapsın. onların hepsini yapabilen kaç forvet var desem sayamazlar.

    (bkz: 5 ağustos 2021 st johnstone galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın