resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2303
    oyununa katkida bulunmadan gelistiremeyecegimiz, dolayisiyla da herkesin istedigi gibi buyuk liglere transferini gerceklestiremeyecek forvet oyuncusu. ayrica, su an galatasaray forveti gibi, herkesin icini rahatlatacak seviyede de degil henuz. sezona arkasinda diagne’nin de olmadigini dusunelim, mostafa ile girmek icinizi ferahlatiyor mu sizlerin?

    fikri takip yapmak cok zor ancak buyuk kitleler birbirinin ziddi beklentiler icerisinde gibi hissettiriyor, oyuncu ozelinde bunu daha rahat gorebiliriz. hatta belki ayni kisiler, farkli zaman dilimlerinde birbirinin ziddi istekler ile gelebiliyor.

    oyuncu sahada kaldigi surelerde kotu performans da vermiyor bence. ancak bir surekliligi yok, ikinci olarak da henuz tam olarak o baskinligi hissettiremiyor. ne rakip takima, ne bize. burda iste tatli-sert terim mudahelesi bence cok yerinde bir dokunus. yani hatirlatmaya gerek var mi bilmiyorum ama burak yilmazlar vs. falan gecti bu tedrisattan. ılk defa basimiza gelen bir sey degil.

    kaldi ki israrla gormezden gelinen bir konu var, mostafa ozelinde bu konuya da deginebilirim sanirim. mostafa toplam 3 tane 45 dakika oynadi henuz bu sezon. sezonun ilk macinda sezonu yakiyordu neredeyse, sakstligin kiyisindan dondu. ve takim olaraktan hazirlik maci niyetine avrupa on elemesi oynadigimiz bir sene yasiyoruz. yani araba gibi daha takimin ve oyuncularin motoru isinmis degil. birazcik insaf ile bakan insan oyundaki olumlu isaretleri gorup takdir eder.

    hoca ile aralarindaki muhabbetin sanilanin cok aksine olumlu sonuclar verecegine inandigim, biraz kipirdanirsa cok guzel geri donus alacagimiza inandigim okcumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın