resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2939
    sözleşme mi uzatıyoruz, uygun fiyata alıcı mı buluyoruz bilmiyorum ama artık bir şekilde ilk 11'den çıkarıp bunu yaparken de kendisine yapılan 8 milyonluk yatırımın tamamen çöp olmamasını sağlamamız gereken oyuncu.

    bazı arkadaşlar luyi yerine başkasını almamızı hocanın başarısızlığa çaresizce bir çözüm arayışı gibi yorumlayıp gereksiz görüyor, ama bence öyle değil.

    (bkz: #3018922)

    şu entryde geçen senenin başlarında donk'un oyunumuza pozitif etkisinden bahsetmiştim ve luyi'ye yaptığımız yatırım, donk'la yaş farkı vesaire derken kimin oynamasını isteyeceğimi bilemez durumda olduğumu yazmıştım.

    luyi yine takımda kalabilir, eğer makul bir bonservis teklifi gelmezse sözleşme uzatıp takımda tutabiliriz. avrupa ile birlikte sürüyle maçımız olacak bu sene, bol bol oynar ve özellikle kapanmaya ihtiyacımız olan maçlarda elimizdeki en önemli stoper olur yani farklı oyunları da oynayabiliriz. ama ben donk'un varlığının top bizdeyken oyunumuza ciddi manada katkı verdiğini düşündüğüm için luyi/nelson değişikliğinin takıma pozitif etki edeceğini tahmin ediyorum.

    burdaki etki bence plasebo değil gerçek bir etki olacak. bu değişiklik ve orta saha ya da sağ kanada bir kilit açan oyuncu oyunumuza çok pozitif etki eder diye düşünüyorum. ama luyi'den de bir şekilde faydalanmamız lazım, hala çok değerli bir oyuncu, üç kuruşa elimizden çıkarsa ya da seneye bedavaya giderse yazık olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın