resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2932
    2019-2020 sezonunda başakşehir, skrtel ve epureanu; 2020-2021 sezonunda beşiktaş ise, wellington ve vida tamdemleriyle şampiyon oldu.

    luyindama bana göre bu saydığım isimlerin hepsinden daha iyi bir stoper. ayağının kötü olması problem ise bu isimlerden sadece epureanu'nun ayağı baskın bir şekilde luyindama'dan iyi. sakatlık sonrası eskisinden daha ağır olması problem ise, luyindama'nın sakatlık sonrası hali bile bu isimlerden daha atletik.

    doğru oyun ile bir şekilde luyindama'dan fayda almak bence mümkündü. ancak, fatih hocanın istediği gibi işlemeyen oyun planında sürekli oyuncular suçlu oluyor. luyindama gitsin ayağı iyi stoper gelsin, yedlin gitsin daha iyi bir sağ bek gelsin, ömer çöp, aytaç çöp, feghouli, babel, falcao gitsin, mohamed yakaladı mı atmalı vs.

    yani fatih hocaya göre oyun planı mükemmel, sorun sadece oyuncularda ve çözümü sisteme uymayanların yerine transfer yapmakta.

    geriden oyun kurmak vs. büyük takımlar için modern futbolda gerekli olabilir ve manchester city gibi sınırsız bütçeye sahipsen olana kadar zorlarsın ama galatasaray gibi ekonomik olarak sıkıntıda ve iki sezondur da şampiyonluktan uzaksan, eldeki kadroya göre en doğru oyun planını oluşturmalısın bana göre.

    yerine, nelsson düşünülüyor diyelim. potansiyelli bir oyuncu ama 6 ay sonra ağır olduğu gerekçesiyle fatih hocanın kendisinin üstünü çizmeyeceği ne malum. bu şekilde elimizdekileri değerlendiremeyip, hatta değerini düşürüp, elden çıkaramazken, sürekli oyuncu alarak ve harcama yaparak nereye varacağız merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın