resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2291
    uzun suredir takip ettigim terim’in bu zamana kadar ihaleyi hic baskasina yiktigini gormedigimden, hatta cogunlukla kendisi sorumluluk aldigindan kendisine de fatura kesilmedigini tahmin ettigim oyuncumuz.

    yine uzun suredir takip ettigim fatih terimin, bazen oyunculari ile frekansi ayarlamak icin yaptigi tatli-sert ayar cekme islemine maruz kaldigini dusundugum, bununla birlikte iyi sonuclar alinacagini dusundugum oyuncudur.

    genc ve henuz yildizi parlamamis oyunculari bir sonraki seviyeye tasimasi bizzat hakan unsal ve daha bircok oyuncusu tarafindan onaylanan teknik direktorumuze bu konuda guvenmeyi tercih ediyorum. devamli pohpohlayip, devamli isliklamaktan cok daha gecerli bir yontemmis gibi geliyor bana, ozellikle de asagi seviyeden gelen yildiz olma psikolojisinde sorunlar yasama ihtimali olan genc oyuncular icin.

    bu sezon bizi sevindirecek oyuncudur. yok oldum havasina girerse ya da olmazsa dunyadaki tek adayimiz degildir, opsiyonumuzu kullanmayiz. hem bazi arkadaslar merak ediyordu, dunyada tek bir oyuncu mu var diye, meraklari da giderilmis olur boylece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın