• 14686
    fatih terim'in gayet eleştirilebildiği sözlük.

    benim anlamadığım nokta şurası, fatih terim ne zaman eleştirilse fatih terim'i savunan yazarların galatasaray sözlük başlığına gelip sözlüğün çöpe dönüştüğünü, antu'ya, ekşi'ye benzemeye başladığını söylemesi.

    bu neden yapılır anlaşılmaz. ilgili başlıklara fatih terim'i eleştiren yazılara karşı savunma entryleri de gayet girilebilir.

    bu tür yazılar insanların huzurunu kaçıracak cinsten.

    ben de gelip yazayım o zaman artık fatih terim'i ne pahasına olursa olsun savunanlar fb taraftarının onca başarısızlığa rağmen uyumasına benziyor diye.

    bu hiç verimli bir tartışma olmayacak, hatta tartışmayı geçtim insanları huzursuz etmekten, burayı okumaktan imtina etmelerine sebep olmaktan başka bir sonuç yaratmayacaktır.

    fatih terim değil de başka biri teknik direktör olsaydı iki üç maç sonra kellesi istenirdi. bence gayet sabredildi hocaya. gelip bizim efsanemiz falan yazmak da zırvadan öteye geçmeyecektir. fatih terim'in efsanemiz olduğundan kimsenin şüphesi yok zaten. burada tartışılan da hocanın efsaneliği falan da değil. ft'i eleştirenlere sizinki eleştiri değil safsata falan deniyor, e bakınca ft'yi savunanlar da safsata içerisindeler.

    bırakın isteyen istediğini eleştirsin, hakaret olunca zaten modlar siliyor entryleri.

    troll var, rakip taraftarlar var diyenler de hayâl aleminde yaşıyorlar. varsa bir kanıtınız hep beraber uçmasını sağlayalım o yazarların.
App Store'dan indirin Google Play'den alın