resim
Berk Balaban
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:24
Boy:1.98
Uyruk:Türkiye
  • 69
    kaleci politikamız baştan aşağı yanlış. ben bildiğim, duyduğum kadarıyla söylüyorum. sene başında hoca fatih öztürk'ün ve ismail çipe'nin bonservisiyle ayrılmasını, okan kocuk'un da kiralık gitmesini istedi. okan da oynayabileceği bir takıma gitmek istiyordu. üçünü birden gönderirsek bir kaleci alırız dendi. çünkü hoca şu maddi durum içerisinde 4-5 tane kalecinin kadroda bulunmasının doğru olmayacağını düşünüyor. ve malesef kalan ikisi olarak fatih'le ismail tabi ki gitmedi, gitmez. kaleci falan da almadık. bundan sonra da almayız.

    şimdi fatih öztürk'ü kadroya almıyoruz, avrupa listesine bile yazdırmadık. ismail çipe ve berk balaban da kulübede bekliyor. ismail'i zaten biliyoruz, kaleci falan değil ama malesef 12 ağustos 2021 st johnstone galatasaray maçı'nda kendisinin oynayacağını düşünüyorum ve maç bizim için ızdırapa dönüşecek. berk'e gelecek olursak geçmiş sayfalarda övgüler dizilmiş. "fatih oynayacağına berk oynasaydı" denmiş. ben 3-4 maçını izledim, peşine bu sezon başı şans bulduğu maçları seyrettim ve son olarak st johnstone maçında takip ettim. gencecik bu çocuğu sahaya sürmek doğru gelmiyor. durması gerektiği yeri, yapması gerektiği şeyi bilmiyor. geçen sezon kiralık gittiği takımda da böyleydi ve oynatmadılar. çocuğa yazık edeceğiz. fatih öztürk hakkındaki görüşlerim bellidir. çok kötü kalecidir ama eldekiler ismail, berk ve fatih'se bence fatih oynar. bu topluluk içerisinde de okan kocuk gidecek isim olmamalıydı.

    son olarak; sorun berk'in sadece genç olması değil. genç ve yetersiz olması. yorumumu yaşa bakarak değil, izlediğim maçlara istinaden yazdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın