• 7985
    maçta ilk hatasında sahada futbolcu ıslıklayıp sosyal medyada ise kelle isteyen tarafta olmak yerine bütün formsuzluğuna rağmen ıslıklananlara en azından maç için destek olması gereken taraftardır. aklın yolu birdir. aralarında aklın yolunda olmayanlar zaten şımarık bir bebek misali o gitsin, bu gitsin listesi yapmakla meşgul her daim. çünkü gidenler git diyince gidiyor, maddi yükümlülüğün olmuyor, yetmediği gibi yerine getireceklerin de asgari ücret+ssk'ya oynuyor. hocası da topçusu da dahil bu olaya.

    ayrıca fatih terim'e destek olmanın galatasaray'ın menfaatlerini düşünmemekle eşit olduğu şeklinde fikirler sunulurken, devam eden maç içinde kendi futbolcusunu ıslıklamak nerenin menfaatini öne koymak oluyor bilemedim. ıslık lobisinin, yuhlama lobisinin sanırım. zira sadece tribünde olan münferit kişiler değil, sosyal medyada da azımsanmayacak bir kesim bu saçma sapan eyleme doğrudan veya dolaylı şekilde cümleleriyle destek verdi.

    kulübün dümenini yukarıdaki örneklere sahip, kulübü 35'lik futbolcu cennetine çevirmeye yemin etmiş* şımarık azınlık yerine formsuz fatih terim'e teslim etmek milyon kere daha doğrudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın