resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2276
    elimizdeki forvetlere bakalım falcao, diagne, mostafa mohamed. cezasında sinek görse kaleye sokan falcao, müzmin sakat ama oynadığı zamanları baz alırsak pozisyona az giren bir falcao görüyoruz. türkiye süper liginin en fazla gol atan yabancı oyuncusu diagne, göndermek için elimizden geleni yapıyoruz. sebebi ise koşmuyor, takım oyununa katkısı yok, pozisyona giremiyor. mohammed taraftarın göz bebeği genç ve gelecek vadeden golcümüz. ama bugün baktığımızda oda az pozisyona girememekle takım oyununa katkı vermemekle suçlanıyor.
    bence üç forvetimizde başka bir takımda olsa ağzımızın suyu akacak forvetlerdir. ama gelinen noktada üç forvette takım oyununa katkı vermemekle ve pozisyona girememekle suçlanıyor. hepsinin birden sorunun aynı alması problemi bireylerde aramak yerine sistemde aramamızı gerektirmemiz mi? sistemdeki arızayı bulmadan istediğiniz kadar parçayı değiştirin 1 gün sonra o parçada arıza verecektir.
    en büyük korkumda bu işte şu anda galatasarayı yönetenler sistemin kusursuz olduğunu düşünüyor. bu yüzden biz durmadan parçaları değiştirip duruyoruz ve değiştirmeye devam ediyoruz. gelecek kuralım derken inşallah galatsarayın geleceğini daha fazla karartmıyoruzdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın