resim
Aytaç Kara
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 451
    sorumluluk almaktan kaçan, yetersiz bir oyuncudur. normal şartlarda büyük takım forması giymesi imkansız ama yabancı sınırının ekmeğini yiyenlerden.

    aytaç aslında kendi yetersizliğinin farkında. kendisini boşa çıkarıp top almaması, kaçak güreşmesi vs. kasten yaptığı işler. bunları yapmasının sebebi isteksiz, tembel bir oyuncu olmasından kaynaklı değil. top rakipteyken dikkat ederseniz agresif bir oyuncu profili çizer genelde. top bizdeyken hayalete dönüşme sebebi baskı yediğinde top kaybı yapacağını düşünmesi. nitekim yapar da. dün* de gole sebebiyet veren hatasında bunu gördük.

    aytaç iyi top saklayabilen, baskı altında top çıkarabilecek meziyetlere sahip bir oyuncu değil. karar verme mekanizması sorunlu. bu bir orta saha oyuncusu için olmazsa olmaz. çevre ve alan kontrolü yok. yapabileceği birkaç iyi iş olan duran top, uzaktan şut ve top rakipteyken agresiflik gibi konularda göz boyamaya çalışıyor. bunları da yapmasa hiçbir numarası olmadığının fark edileceğini biliyor.

    bu yapısı itibariyle mustafa sarp'ı çok andırıyor. o da sıklıkla top bizdeyken rakip oyuncuların arkasına saklanır, duran toplarda arka direğe koşarak bulduğu yalandan gollerle göz boyardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın