resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2264
    galatasaray spor kulübü futbol takımı mısırlı forveti. terim'i azıcık tanıdıysam hal tavırlarından her sene birisini kafaya takar ve onun üstüne oynar ve bu sene bu şahıs mustafa muhammed. 56464135216515312 sefer arkasında olduğu ve işbirlikleri sayesinde şampiyonluktan eden emre akbaba kötü oynayınca taraftarı bile karşısına alır ama her fırsatta muhammed'e gömer.

    bir an önce kendi kariyeri ve geleceği için terim'den en uzağa gitmesi gereken, gelecek yıllarda bu adam bizde oynuyordu dedirtecek forvettir kendisi. kaç kardeşim buralardan, hayal dünyasında yaşayıp kaf dağı kadar egosu olan insandan kurtar kendini zira bu adamın kulübe ve oyunculara bu saatten sonra hiçbir artısı olamaz çünkü reel hayatla günümüz futboluyla hiçbir alakası kalmamış.

    terim'in kendisine karşı art niyetli olmadığını savunanlara tek bir sorum var; 2 senedir bu formanın gördüğü en kötü oyunu sergileyip şampiyonluğu beşiktaş'a vermiş emre akbaba'ya tek bir sefer bile böyle konuşmuşluğu var mıdır avrupa fatihinin ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın