• 43157
    “oyunun başında öne geçebilirdik. bu tip takımlara karşı golü erken bulmak çok önemli. maalesef çok yakın mesafelerden gol pozisyonlarını değerlendiremedik; ama iyi oynadık. rakip de çok temaslı oynayan bir takım. oyunu ağırdan alma gibi hareketlere müsaade eden bir irade de olunca ilk yarıya 0-0 eşitlikle girdik. ikinci yarıda 1-0 geriye düştük ve 10 kişi kaldık. herhalde bir takımın başına gelebilecek en kötü şey. açıkçası takımımız iyi reaksiyon verdi. 1-1’i bulduk.10 kişi olmamıza rağmen üst üste goler kaçırdık. şimdi orada kazanmamız gerekiyor. galatasaray takımı orada kazanacaktır. kazanmalıdır. ilk defa yaptığımız bir iş de değil. herhangi bir deplasmanda bize atılan golün dezavantajı olmadığına göre orada tur şansımızı inşallah değerlendireceğiz.”

    “sezonun çok başındayız. taraftarımız en büyük silahımız. böyle olursa, silah bize doğrultulmuş olur. taraftarın oyun anında tedavi etmesi, toleranslı davranması gerekir. yoksa oyuncu kalmaz. o moral bozukluğu içerisinde oyuncularımız çok faydalı olmaz. o tepki doğru değil, hoş da değil. kimse hata yapmak için oynamıyor. herkes elinden geleni en iyisini yapmaya çalışıyor. bizim bu huyumuzu değiştirmemiz lazım. kim çıkar girerse alkışlayarak destek vermemiz gerekir.”

    “şansa pek inandığımı söyleyemem. şansı bulduğunuzda iki pastan atamıyorsanız, bunun şanstan başka şeylerle ilgisi olduğunu düşünüyorum. hayatım boyunca da böyle davrandım. 7/32’ye doğru pozisyon alırsanız, vuruş tekniğinizi ona göre ayarlarsanız, konsantre olursanız bu pozisyonların kaçması çok zor. böyle durumlarda atmak gerekir. baştan pres yapıp rakibi baskı altına almıştık. pozisyon bulduk. golü bulsak buradan turu geçerdik. olmadı, orada deneyeceğiz. galatasaray değişecek.”

    fatih terim

    (bkz: 5 ağustos 2021 galatasaray st johnstone maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın