resim
Japhet Manzambi Tanganga
Takım:Millwall
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İngiltere
  • 44
    cok fazla tanimam, etmem. belki de cok faydali olacak, bize sampiyonluk getirecek bir oyuncu.

    ancak bir plan varmis gibi baslayan transfer sezonumuzda beni dusundurten bir hamle olacak ayni zamanda.
    adam oncelikle kiralik ve takiminin onu satmasi gibi bir dusuncesi yok.
    hadi oynattik bir sene, cok iyi ya da kotu oynadi, diger sene bizimle degil. onumuzdeki sezon tekrar stoper arayisinda olacagiz.
    onumuzdeki 3 senenin, 5 senenin planini yapiyorsak hocanin dedigi gibi bu tarz bir senelik olmaya mahkum transferler ronaldo ya da messi de olsa olmamali. zira belirlenen strateji ile uyumlu degil ve inandiricilik kayboluyor.

    ancak soyle de bir durum var. birincisi luyindama'nin performansini cok arttiracagi dusunuluyor olabilir. hem artan rekabet hem de kongo baglantisi ile motivasyon falan dusunuluyordur belki. eger ana planimiz daha iyi bir luyindama'ya ulasmaksa, o zaman sorun yok. ama gorunen luyindama'nin biraz gozden cikarilmasi gibi.

    ikinci kabul edilebilir olasilik da denayer'de, onyekuru'da ve hatta kismen gedson'da yasadigimiz, oyuncu galatasaray'la oyle bir bag kurdu ki, premier lig yerine burada oynamak istiyor artik gibisinden bir baglilik yakalanacagina olan inanc. boyle bir durumun olusup, onumuzdeki senelerde takima katilmasi hedefleniyor olabilir ama bu da cok uzak bir ihtimal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın