resim
Valentin André Henri Rosier
Takım:CD Leganés
Mevki:Sağ Bek
Yaş:28
Boy:1.75
Uyruk:Fransa
  • 201
    yaptığı paylaşımda arkada çalan şarkıdaki sözlerin ne anlama geldiğini bilmiyor olabilir. eğer çevresinden türkçe bilen birisi ile birlikte bunu bilerek yaptıysa bilemem. o yüzden kendisi hakkında kötü yorum yapmak istemiyorum. yapılan yorumların fevri olduğunu düşünüyorum.

    ama burada başka bir durum daha var. bu olay bir bakımdan felipe melo'nun, bir bakımdan da arda turan'ın yaşadığı ve sonunda ceza aldıkları olaylara benziyor. iki olayda da oyuncularımıza haksız ceza verdiklerini düşünüyorum. özellikle felipe melo bilmediği bir dilde, altında tamamen kendi fotoğrafları olan ve tam olarak açık olmayan bir küfür barındıran tweet yüzünden ceza almıştı. o zaman yanlış bulduğum gibi şimdi de buna aynı tarzda ceza verilmesini yanlış buluyorum ama daha önceden verildiği için şimdide kesinlikle verilmelidir. bakalım federasyon bu konuda yine bir çifte standart uygulayacak mı.

    bence bu tarz olaylarda kulübün oyuncuyu uyarıp böyle paylaşımları sildirmesi gerekir. remzi sanver çok doğru konuşmuş. ceza olarak ise federasyon tarafından para cezası verilmesi daha uygundur diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın