resim
Olimpiu Vasile Moruţan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 243
    https://www.digisport.ro/...l-de-la-fcsb-1211657

    fatih terim pembe dizi "moruțan la galatasaray"ın bitişini duyurdu. fcsb'den transfer neden imkansız?
    becali, 22 yaşındaki forvet orta saha oyuncusu için 10 milyon euro istediğini ve pazarlık yapmaya istekli olmadığını açıkladı. bu koşullarda fatih terim, galatasaray'ın teknik direktörün beğenisine göre bir futbolcu da olsa oyuncudan vazgeçeceğini açıkça ortaya koyuyor.

    türk takımının efsanevi antrenörü, orta saha oyuncusu fc botoşani için oynadığı için moruhan'ın takımının daha eski bir hedefi olduğunu da ortaya koydu.

    "morutan'ı ilk kez 2017'de izledik. belki ikinci veya üçüncü ligde ikinci bir takımımız olsaydı, gelişimini orada devam ettirmek için transfer edebilirdik. onu o yaşa götürebilseydik, onun geleceğini garanti altına alırdık. bizimle büyümek.

    şimdi çok büyük bir paradan bahsediyoruz. çok sevdiğimiz bir oyuncu ama bu seviyeye gelmemiz imkansız. ajansspor'a göre terim, onu seviyorum ve önümüzdeki yıllarda daha da iyi olabileceğini düşünüyorum” dedi .

    ayrıca bugün galatasaray teknik direktörü, "olimpiu moruțan için resmi bir görüşmemiz ve resmi bir görüşmemiz yok" dedi.

    fatih terim, galatasaray'dan, fcsb'nin morutan için istediği 10 milyon euroluk fiyatı kabul etmeyen kulüp başkanı burak elmas'tan gelen bir açıklamayı daha doğruladı.

    haberler'e göre burak elmas, " morutan'ın maliyeti nedeniyle bu transferde bir inisiyatifimiz yok " dedi .
    digisport romen kanalı
App Store'dan indirin Google Play'den alın