resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 224
    romanya'daki bir spor sitesinden ismini aratıp, ingilizce'ye çevirip geçen yıl hakkında neler yazılmış şöyle bir göz gezdirdim.

    edindiğim izlenim, henüz olmamış. dennis man kadar olmamış mesela. onun yolundan gidiyor deniyor birçok yerde. fakat büyük potansiyel görüyorlar. birkaç kere inter ve valencia tarafından takip edildiğini yazmışlar. bir katar kulübünden 10 milyon euroluk teklif aldıklarını, ama becali'nin gülüp geçtiğini yazmışlar.

    biraz savruk oynadığı, bir de ayağını güçlendirmesi gerektiği yazılıyor. asıl patlamasını geçen yıl yapmış. birkaç farklı haberde geçen yıl ligin en iyi oyuncusu olduğu söylenmiş, bu şekilde devam ederse milli takımın da vazgeçilmezi olacağı yazılmış. anladığım kadarıyla daha öncesinde dennis man, ianis hagi gibi isimler varken kendisinin henüz milli takım için yeterli olmaması durumu var imiş, ama bu sezon yaptığı patlama sonucu bir şeyler değişecek deniyor.

    günün sonunda, becali'nin para beklediği isimlerin en önemlisi olarak geçiyor. hatta şöyle bir haber var, inter'in teklifine karşın 20 milyon euro istendiği, inter'in cesaretinin kırıldığı yazıyor. aynı haberde morutan'ın eski teknik adamı olan victor piturga tartışmasız 20 milyon euro edeceğini söylemiş falan:

    https://as.ro/...oncurenta-62345.html

    tabi bu haberler romanya'nın fotomaç'ından da olabilir, bilemem. bana güvenip iş yapmasın yani kimse. *

    aldıysak umarım hayırlı olur.

    edit: rumen medyasına güvenmenin yanlışlığı hatırlatılınca ve ben de hak verince, bir de inter'in ilgisini araştırayım dedim. 29 nisan'da internews adlı bir italyan sitesinde aşağıdaki haber yapılmış. haberdeki ifadeler özetle;

    -inter'in ilgisi olan morutan'a valencia da talip oluyor.
    -valencia oyuncuyu "rumen messi" olarak tanımlıyor.
    -inter'in 10 milyon euro'luk teklifi becali tarafından reddedildi. inter daha yüksek bir yatırım yapmak istemiyor.
    -bu gelişmelerin ardından milan da devreye girdi.

    falan filan. yine doğruluğu net değil tabi. transfer çok iyi olacak demek değil bütün bunlar, galatasaray'ın sokağa atacak parası yok. yönetime güvenmemiz ve baskı yapmamamız lazım. tekrar söyleyelim, hayırlısı olsun.

    https://www.fcinternews.it/...i-dell-inter-366850/
App Store'dan indirin Google Play'den alın