• 918
    https://twitter.com/.../1421485814194884617

    --- alıntı ---

    "luyindama - marcao gelişmiyor"
    "ömer geriliyor."
    "yedlin yerinde sayıyor."
    "emre kılınç, sivas’taki görüntüsünün uzağında."
    "mohamed, istanbul’a geldiğinde zımba gibiydi. feghouli de öyleydi bir aralar"
    "taylan dışında terim'le gelişen oyuncu yok"

    --- alıntı ---

    - marcao bize geldi geleli futbolunu ciddi ölçüde geliştirdi. 2019 ocağındaki marcao ile bugünkü marcao arasında ciddi ölçüde fark var.

    - luyindama da bize geldikten sonra aynı gelişimi göstermişti ki (şubat 2019'daki haliyle ekim 2019'daki hali çok farklıydı) 1 senesini kaybettiren bir sakatlık yaşadı ve vücut yapısı gereği sakatlık öncesi formunu kazanması imkansıza yakın.

    - gerilediği iddia edilen ömer'in bek performansı hep aynı seviyedeydi (hatta bizden önce daha da kötüydü normal olarak). akhisar'dan 400 bin euro'ya aldığımız bir oyuncudan bahsediyoruz sonuçta. ömer'i orta sahaya koyup içinden bir canavar çıkaran kişi ise tabii ki fatih hoca'ydı (bkz: #2959044).

    - yedlin yerinde sayıyor evet doğru ama zaten adamı geliştirmek için değil, omar'ın sakatlığı sonrası o bölgeyi doldurmak için almıştık. yine de hoca yedlin'den daha iyi verim almalıydı bence de.

    - emre kılınç geçen sezon daha önce hiç oynamadığı bir mevkide oynamasına rağmen oldukça iyi bir sezon geçirdi ve en çok süre alan 3 oyuncumuzdan biri oldu.

    - ikinci psv maçında izlediğimiz üzere mohamed şu an da zımba gibi ama adama topu götüremiyoruz. götürebilsek psv maçında da golünü atardı.

    - "feghouli de öyleydi bir aralar": hangi aralar, tabii ki yine fatih terim döneminde.

    - "taylan dışında terim'le gelişen oyuncu yok": çöp muamelesi yapılan donk ve hatta nagatomo'dan bir başlarım, 50 tane oyuncu yazarım buraya. hocanın 4. dönemindeki en büyük artılarından biri her sene şapkadan minimum 1 tavşan çıkarması (17-18 donk ve garry, 18-19 ozan, 19-20 ömer ve adem, 20-21 taylan ve kerem en belirgin örnekler). şunu demeye insan utanır yemin ediyorum.

    bu arkadaşı periyodik olarak yazdığı bolca bilgi eksikliği ve manipülasyon içeren "fatih terim başarılı ama çok şanslı olduğu için başarılı" ana temalı yazılarıyla hatırlıyoruz. hoca bu arkadaşa bir kötülük mü yapmış bilmiyorum ama kamuoyunda yapılan eleştirileri de görüp "dem bu demdir" diyerek hoca aleyhinde rasyonellikten uzak yorumlarına/yazılarına devam ediyor. yukarıdaki yorumlarıyla aslında ne kadar kompleksli bir insan olduğunu gösteriyor ve kendisini rezil ediyor ama haberi yok.

    yorumlarına gedson ve halil'i eklemekten utanmış belli ki, keşke utanmayıp onlardan da bahsetseydi. hatta fatih terim taylan'ın kariyerini mahvetti de deseydi. çünkü yorumları bu haliyle bile yeterince utanç verici zaten. ha bir eksik ha bir fazla, en azından hırsını daha iyi çıkarırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın