resim
Ísak Bergmann Jóhannesson
Takım:Düsseldorf
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:21
Boy:1.84
Uyruk:İzlanda
  • 4
    18 yaşındaki izlandalı 10 numara. norrköping'de oynuyor.

    el attığımız her genç oyuncuya dünya üzerindeki tek wonderkidmiş muamelesi çeken taraftarlarımızın da, ilgilendiği her oyuncuya gereğinden fazla takılıp, transfer edemeyince de başka bi muadili yokmuş gibi transferi kapayan kulübümüzün de ayrı takip etmesi gereken wonderkid. yani bir kaç skills videosuna bakıp da, müthiş bir oyuncu keşfetmişiz, daha bulamazmışız gibi obsesif şekilde o oyuncuya takılmamızın anlamsızlığını göstermek için dikkat çekmek istiyorum açıkçası.

    muhtemelen biz gedson, morutan falan diye sayıklarken 5-10 milyon civarına ada yolu tutacak.

    bu da 17 yaşında geçen sene yaptıklarından bir kesit: https://www.youtube.com/watch?v=kYIWmlmdw5M

    bir futbolcu gerçekten wonderkid olduğunda ''kapalı savunmaya napar ki, büyük takımda napar ki, bizim ligde nasıl olur ki, 6.5m eder mi ki'' falan düşündürmüyor zaten. top kontrolü, fiziksel kabiliyeti, oyun vizyonu ve tekniğiyle ben buraya ait değilim diye bas bas bağırdığından mütevellit devlerin radarında bir oyuncu.

    alexander ısak hayvanının bile dortmund'a 8.6 milyonla çıktığı ve rekoru kırdığı bir ligde oynadığını belirtmek gerek. oyuncusuna 20 milyon çeken komik komik adamlarla uğraşmak yerine biraz zihinlerimizi genişletsek keşke.
App Store'dan indirin Google Play'den alın