• 1
    2021-2022 futbol sezonu için bir hayli düşük olacak gibi duruyor tabii olası transferleri de düşününce.
    olası morutan transferi ve luyindama’dan memnuniyetsizlik göz önüne alındığında daha da düşecek sanki.
    doğrusu dünya üzerinde başarılı olan takımların boy ortalamasının kaç olması gerektiği konusunda bir çalışma var mı veya bunun başarıya bir etkisi var mı bilemiyorum ama türkiye ligi gibi itiş kakışın üst seviyede olduğu bir ligde sanki önemli gibi geliyor bana.
    aksi halde maçın son dakikalarına bir farkla önde girdiğimizde o son 5 dakika artı uzatmalar geçmek bilmiyor rakip kornerlerinde elimiz böğrümüzde maç izliyoruz.
    tabii şimdi boyun önemi yok yerleşim önemli falan diyenler elbet olacaktır ve haklıdırlar da ama bunu yerleşimi doğru yapan takım taraftarı söyleyebilir kanımca. bizim bu konuda çok yetersiz olduğumuz aşikar sanırım.
    aksi gibi ligimizde bir kez bile son dakika gol yiyerek rakibe puan veriyorsanız artık bunu tüm takımlar uygulamaya başlıyor ve maçın son dakikalarına kadar bir fark ile geride olan rakibin bile direnci üst düzey kalmaya devam ediyor.
    velhasıl luyindama yerine galiba yine ayağı düzgün bir stoper bakılıyor sanırım ama biraz da hacimli bir stoper olsa fena olmaz gibi geliyor bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın