resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 197
    alanyaspor çapına göre gayet doğru yönetilen kulüplerden bir tanesi. örneğin; genellikle teknik direktör tercihlerinde hata yapmıyorlar, doğru transfer yapmayı biliyorlar, getirdikleri oyunculara kondisyon yükleyip sistem içerisinde doğru roller verip verim elde ediyorlar. oturmuş bir saha içi taktik disiplinleri var. parlattıkları oyuncuları pazarlama konusunda da gayet başarılılar ve aynı başarılı icraatleri tekrarlıyorlar. kulübe yerleştirdikleri anlayış devamlılık halinde. bizim yabancı olduğumuz şeylerden bahsettim evet.

    berkan kutlu bu sene adı geçen oyuncular arasında gelmesini en çok dilediğim oyuncuydu. umarım hayırlı olur lakin işin olumsuz yanı ben bizim teknik ekibe güvenemiyorum. getirilen genç oyuncu grubunu geliştirebilir miyiz? doğru taktik disiplin içerisinde organize edebilir miyiz? ciddi kuşkularım var.

    emre kılınç bize geldiği dönem dikkate alındığında şahsi olarak en beğendiğim ve gelmesine çok sevindiğim bir oyuncuydu. sivas’ta rıza çalımbay disiplini çerçevesinde hatırı sayılır bir performans ortaya koyup takımıza katılmıştı. gelgelelim bugün emre kılınç’ın geldiği durum ortada. berkan kutlu transferinde ürkek bir sevinç içerisindeyim. umarım bu transferde de kötü bir tecrübe yaşamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın