• 218
    selçuk inan ve necati ateş, yani kimse kusura bakmasın ama bu ikiliden yardımcı antrenör olmaz. bu ikili sizce fatih terim'in hatasında karşısına geçip hoca bu böyle olmaz bunu şöyle yapmalıyız diyebilirler mi? diyemezler tabi. fatih hoca ne diyorsa tamam hocam evet hocam diyorlar. fatih terim otoritesini sarstırır mı? o yüzden ona göre yardımcıları var. ben necati veya selçuk için kesinlikle bir şey demiyorum, ama karşılarına geçip hatalı olduğunu asla söyleyemezler.
    (bkz: 28 temmuz 2021 galatasaray psv eindhoven maçı) maç sonu açıklamalarında da yarım yamalak cevap verdi ve işime karışmayın abi siz dedi.
    daha önce de söyledim hiç kimse ama hiç kimse galatasaray'dan büyük değildir. ne başkanı ne teknik direktörü ne taraftarı ne futbolcusu, hiç kimse!!
    o yüzden egoyu bir kenara bırakması gerekiyor fatih hocanın ve hata yaptığında hatalıyım demeli. maç sonu bütün sorumluluk bende demekle olmuyor. tamam sende anladık ee bir şeyler yapıyor musun bunun için? yok. o yüzden geçmişte iyi şeyler yapmış olabilirsin ama bırak artık yakamızı da galatasaray'ın adını daha da yükseltelim.
    velhasıl kelam; yardımcılar iyi veya kötü biz bunu fatih hocanın egosu yüzünden anlayamıyoruz maalesef. ama al bir yabancı yardımcı fatih hocanın hatasında çıksın desin burada hatalısın sen o zaman bak nasıl daha da güçleniyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın