resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 138
    başkasının elindekini kötüleyip kendi sattığını öve öve bitiremeyen esnaf mantığındaki taraftarların “o para eder mi?” diye sorguladığı romanyalı futbolcu.

    aynı ekip 3 aylık performans sonrası ozan kabak 11 milyon euro’ya gittiğinde seviniyordu. yine ozan’ın milli takımda oynamadığını (halen yedek) ve bu arada bir de liverpool yaptığını hatırlatalım.

    portekiz ligi sonuncusundan aldığımız marcao için de “25’ten aşağı satılmamalı” yorumu yapıyoruz. milli takım listesinde var mı yok mu bilemiyoruz.

    sakatlığından beridir performans gösteremeyen luyindama, yatışa geçen feghouli ve falcao hatta babel’den bile bonservis geliri bekleyen galatasaray taraftarı morutan’ın ne edeceğini hesaplıyor. enteresan.

    kerem aktürkoğlu da milli takımda oynamadı, biz marsilya 8 teklif ediyor vs. denilince ortalığı ayağa kaldırdık, unuttunuz mu?

    yarın öbür gün morutan (bedeli önemli olmadan) gelip 3 maç iyi oynasın “40 milyon euro” bedel biçersiniz. cicaldau’nun 25 milyon euro opsiyonu var, 3 maç iyi oynasın “bu opsiyonu kim koydu, az bu” tepkileri de olur mutlaka.

    elbette oyuncu messi - ronaldo olacak demiyorum. kimse diyemez, belki sabri sarıoğlu olacak. ama bu şu andaki performansına göre istenen parayı haksız yapmıyor. avrupa piyasasından genç, potansiyeli yüksek bir oyuncuyu almak öyle kolay değil.

    ha morutan ayarında bir oyuncuyu 3 milyon euro’ya getiririm diyebilecek varsa buyursun getirsin izleyelim hep birlikte alkışlayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın