resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 127
    --- alıntı ---

    galatasaray, olimpiu morutan için steaua bükreş ile oyuncunun temsilcisi üzerinden pazarlığa başladı.

    sarı kırmızılılar, romanya ekibine finansal anlamda ilk teklifini yaptı.

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...118212696498183?s=20

    söylenildiği gibi 10-15m € gibi bedellerle biteceğini düşünmüyorum. nakit ödenecek para 6m € seviyelerinde olur, 2m € da başarı bonusu olur, sonraki satış karından da %10-15 verir bitiririz. becali fazla atıp tutuyor, romanya tarihinde 15m €'ya ülke dışına transfer yapan mı var. umarım bu transferi gerçekleştiririz. potansiyel büyük, tutmasa bile zarar etmeyiz.

    nasıl ki türkiye'de bir adamın maksimum ederi 30m € diyoruz, o da çok zor oluyor genelde. 5 büyük ligde edeceğinin çok altında teklifler geliyor. mesela marcao'nun bizdeki maksimum ederine ben 25-30m € diyorum, zirvesine ulaşması takdirde yani. ama bu zirveyi bundesliga'da yapsa sonraki sezon 50m €'ya premier lig yapar.

    morutan için de bu geçerli. romanya'da maksimum ederi 7-8. becali bizi koparmaya çalışıyor. bu transfer konusunda acele etmeden sakin sakin ilerlemeliyiz. düşük iq instagram taraftarı da umarım adama "come to" yazmayı keserler. hem dünyanın bonservisini akıtıyoruz, hem futbolcuya yıllık iyi paralar ödüyoruz, hem de adama bize gel diye dileniyoruz, fiyat yükseltiyoruz. umarım akıllanırlar ve sonraki transfer gündemlerinde kimseye dilenmezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın