• 43212
    “değerli hazirun. yoğun bir seçim tarihini geride bıraktık. 18 haziran’da pandemi şartlarından ötürü ertelenmiş olan divan kurulu başkanlık seçimini, 19 haziran cumartesi günü ise galatasaray lisesi’nde, mektebimizde kulüp başkanlık seçimini icra. ettik. birer gün arayla hem divan yönetimi hem kulüp yönetimi 2021-2024 dönemi için seçilmiş oldu. malum galatasaray’da seçimler şölen havasında geçer. yeni divan yönetimi olarak ben ve çalışma arkadaşlarım, yeni kulüp yönetimimize burak elmas başkanlığında başarılar diliyorum.”

    “gördüğünüz gibi kulüp başkanlığı için yönetimle kaldığımız mutabakat çerçevesinde alışılmış üzere bir kulüp yönetim kurulu masası oluşturmadık. sevgili burak başkan ve çalışma arkadaşları divan üyelerinin arasında toplantılara katılmayı arzu ettiler. biz de buna saygı duyduk.”

    “pandemi şartlarında divan başkanlığımızın aylık toplantıları, gerek zoom ortamında telekonferans yöntemi ile online bir şekilde icra edildi. yaklaşık 14 ay bu şekilde icra ettik. seçim öncesi 12 haziran’da stadımızda yüz yüzde toplanma fırsatı bulduk. niye mektepte toplanmadığımızı soran üyelerimiz var. temmuz ve ağustos aylarında tarihi tevfik fikret salonu’nda klima sistemi olmadığından, sağlıklı bir çalışma imkanı olmadığından eylül ayından önce yapılacak tüm toplantıları stadımızda, rahmetli özhan başkanımızın adını taşıyan bu toplantı salonunda icar etme kararı aldık… eylül ayından itibaren, kulübümüz kurulduğu yuvamız tevfik fikret salonu’na dönmeyi planlıyoruz. divan toplantılarımızı her ayın ikinci çarşambası yapıyoruz. bu ay uzun süren kurban bayramı tatili sebebiyle bayram sonrasına bıraktık. niye çarşamba günü ve niye 13.30’da icra etmedik diye soranlar olabilir. sportif a.ş.’nin olağanüstü mali genel kurulu vardı saat 14.00’te. saygıdeğer yönetimimiz sevgili burak elmas başkanlığında büyük bir çoğunlukla oraya katılım yaptı. burada hem geçmiş sportif a.ş. yöneticilerinin istifası hem de yerlerine yeni atanan yönetim kurulu üyelerimiz onaylandı. dolayısıyla bu da çok önemli bir genel kuruldu. dolayısıyla yönetimle yaptığımız mutabakat çerçevesinde toplantımızı saat 15.00’e alma kararı aldık.. yarın da kritik bir rövanş maçımız var. yarın maç protokolü olacağı için, yönetimimiz de büyük bir çoğunlukla aramızda olma arzusundan dolayı toplantıyı salı gününe aldık.”

    aykutalp derkan
App Store'dan indirin Google Play'den alın