resim
Olimpiu Vasile Moruţan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 117
    videolardan izlediğim kadarıyla hızlanması oldukça iyi fakat topu önüne atıp uzun uzadıya giden bir oyuncu değil işini daha çok dar alanda gören bir oyuncu ve oyun görüşü ile top tekniği de oldukça yeterli. bunlarla beraber en büyük özelliği sanırım kıvraklığı. son yıllarda gördüğüm en kıvrak oyunculardan biri diyebilirim.

    transferi gerçekleşirse, benim de içinde bulunduğum, taraftarın büyük bir kısmını oldukça heyecanlandıracak bir oyuncu. bunun yanı sıra bu sezon* oynayacağımızı düşündüğüm oyunda büyük bir role sahip olacağını düşünüyorum. açıklamak gerekirse, kadro yapılanmamıza baktığımızda önümüzdeki sezon oyunun kurulumunu genel anlamda sol taraftan yapacağımızı düşünüyorum. şöyle ki, takımımızın sol tarafı defanstan ileri uca doğru; marcao-van aanholt-cicaldau(sağ iç olarak da izleyebiliriz öyle bir durumda emre kılınç veya olursa berkan kutlu sol iç olarak düşünebiliriz)-kerem ya da alper şeklinde olacağını düşünürsek genel anlamda oyun kurulumumuz soldan olacak gibi görünüyor. bunun sonucu olarak bizi savunan takımlar bizim sol-kendilerinin sağ tarafına doğru yığılmalar gösterecektir. sol kanattan sağ kanada atacağımız ters toplarda morutan yakalayacağı boşlukları iyi değerlendirebilecek kapasitede bir oyuncu izlenimi vermekte bundan ayrı olarak da gerektiğinde sağ kanadımızda oyun kurulumunu üstlenecek bir oyuncumuz olmuş olacak (yedlin-boey-luyindama gibi oyuncuların oyun kurulumuna katkı sağlayabileceklerini düşünmüyorum).

    genel anlamda oyunu sol kanattan kuracağımızı varsayarsak bir diğer seçenek de havadan, yerden bitiriciliği iyi olan bir kanat forvet profili de düşünülebilir şayet geçen sene beşiktaşın yaptığı gibi (bkz: cyle larin) ya da 2017-2018 model babel. bunu yapabilmek için de orta açmasını iyi bilen oyuncu gerekiyor (bkz: ricardo quaresma) (bkz: rachid ghezzal)
App Store'dan indirin Google Play'den alın