resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1494
    emre solda oynadı, mevkisi sağ dendi, ondan performans veremiyor dendi. sağda oynadı, aslında sol iç de daha iyi oynar dendi, sol iç oynadı değişen bir şey olmadı. şimdi emre gibi herhangi bir özelliği çok belirgin öne çıkmayan ama gerek pas, gerek şut, zaman zaman dribbling gibi meziyetleri olan futbolcular mevki değişikliklerinden çok fazla etkilenmezler. yani rakamları tamamen atıyorum; sağda 100 üzerinden 80se, sola geçerse 100 üzerinden 75e düşer en fazla. ortaya geçer, 100 üzrinden 70lik oynar. tersini düşünelim, onyekuru gibi süratiyle, defans arkasına koşusuyla etkili olan bir kanat oyuncusunu alıp ortasahaya koyamazsın. başı kesik tavuğa döner.

    yani olay şu ki, emre'nin mevcut performansının mevkisiyle uzaktan yakından alakası yok. yani ortasahada kötü oynayan emre, kanada geçince uçup kaçamaz. ki kaçamadı da, solda da sağda da oynadığı maçlar oldu ve herhangi bir fark yaratamadı.

    emre'nin bireysel olarak performansını arttırması gerekiyor. takıma faydalı olamayacak biri değil, iyi çalışır, iyi odaklanırsa takıma yararı olacaktır ama bize seviye atlatmasını bekleyenler malesef beklediklerini bulamayacaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın