resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1485
    galatasaray seviyesinde oynayacak yeteneklere tempoya sahip olsa da o mental güce sahip olmayan futbolcu. taraftarlarla oynasak bu özgüveni edinebilir mi, açıkçası bilmiyorum yaşayarak görmek lazım.

    yani büyük bir takımda oynarken saha içinde eğer sessiz sakin bir profil çiziyorsanız takımda tabiri caizse biraz yırtık futbolcular olmalı. sizin yerinize rakiple hakemle didişen adamlar olacak ki siz de mental olarak zirveye çıkmak zorunda kalmayın.

    emrenin şanssızlığı takımda bir melo olmaması. saha içinde o tarz itici güç sağlayacak bir profil olsa kendisinin de performansı artırdı diye tahmin ediyorum.

    sivasta attığı şutları atmama sebebi ise hem özgüven eksikliği hem de taktik. koca takımda babel dışında uzaktan şut deneyen adam yok zaten. tarihteki hiçbir galatasaray takımı son 2 yıldaki kadar ceza sahası dışından tehlike yaratamayacak kadar kötü değildi. ancak son 2 yıldır o kadar ilginç bir şey oynuyoruz ki dışarıdan şut atmayı deneyen adam da yok, duran top organizasyonundan gol de yok.

    bu şartlarda emrenin yeteneğinden bağımsız olarak galatasarayda onbire çıkması mümkün değil. yıl içinde rotasyonda hem sağ kanat hem de sol içte kenardan tercih edilecek ilk oyuncu olur diye düşünüyorum. avrupada herhangi bir kupada da devam edebilirsek zaten sezon boyunca 30 maçı bulur diye düşünüyorum.

    bize geldiği zaman türkiyenin önemli çıkış yapan oyuncularından biriydi fakat bizde çeşitli nedenlerle en önemli özelliği olan şutörlüğünü gösteremedi. bu özellik olmayınca da sol içte ömer bayramın bir tık üstü oluyor o kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın