resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 6187
    saçına başına harcadığı enerjiyi futbola ve öğrenmeye harcasa hakkında çok farklı konuşuyor olacaktık. ah be mbayeciğim, kılda keramet olsa bir taraflarımızda çıkmaz be kardeşim. sen gomis değilsin, drogba hiç değilsin, balotelli falan geçeceksin bunları. geldiğin yer belli, geçmişin belli. parayı vurunca sapıtan cinsten zaar.

    bu arkadaşı antrenman yerine psikoloğa götürmeliler. yapıştı kaldı. atamıyorsun, satamıyorsun, oynatmıyorsun. sosyal medyada antrenman fotoğraflarında görünsün diye bu kadar para basıldı sanırım. mental defolarını toparlamaya kalksan en az 2 yıl sürer.

    bence hala potansiyeli var ancak bizim takımda ortaya çıkması imkansız. zira bu adam kendini yıldız zannediyor. süper ligdeki geçmiş performansı da böyle hissetmesini perçinleyecek nitelikte olduğu için kendisine aksini kanıtlamak imkansız. takımda bu kadar yıldız oyuncu varken mbaye'nin bu mental yapı paralelinde parlaması da imkansız. imkansız oğlu imkansız. artık süper lige satamazsın. bi ihtimal epl'e gidecek diye hallenmiştik ama o da olmayacak belli ki.

    tanımını da yapalım madem. kulübümüzdeki kariyer yönetimi berbat olan futbolcudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın