resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1471
    riza hocanin sivas’inda 4-2-3-1’de 3’lunun sol ve sag tarafinda kanat veya hocanin zaman zaman yine kullandigi yalanci 4-1-4-1’de kanat oynayan emre’yi resmen bitirdik. raket gibi sol ayagi, cok iyi ceza sahasi kosulari, uzaktan sut tehditi, temposu ve hizi olan oyuncuyu orta sahada basi kesik tavuk gibi oynatiyor terim. ısin komigi emre’nin gs’da en verimli oldugu maclar incelendiginde orijinal pozisyonunda oynamis.

    emre kanat forvet oynar, sol acik oynar, bu ikisini ters ayakli da oynar, 4-4-2’de sol merkezde de ergun pembe rolunde oynar ama bu oyuncuya 6-8 verirseniz siciyor iste. bir senedir mevkiisine dogru duzgun yazilmiyor ve dususu görulmuyor.

    terim, eboue’yi de ilk geldiginde 1-2 mac sol acik oynatmis ve eboue rezalet bir performans göstermisti. mecburiyetten sag beke cekmis ve o bildigimiz eboue’yi bizzat kendi görmustu ve sag bek artik hep ona emanetti. terim yine elmnder’i hic kadroda dusunmemis, surekli yedek soyundurmus, sol acik oynatmis ve yine mecburiyetten forvete koyunca oyuncunun asil performansini orijinal mevkiisinde verdigini görmustu. o elmander cimbom’u sampiyon yapti.

    ya benim bildigim terim eskiden arada bir 1-2 maceraya girer tutarsa devam eder ama tutmazsa orijini bozmaz ve israr etmezdi. sonradan ne olduysa hep sapkadan bir tavsan cikarma triplerine girdi ve oyuncularin asil mevkiisini bozuyor. her iki emre icin de ayni durum söz konusu, keza arda, feghouli vs. hep ayni sikintidan muzdarip. herkesi orijininde oynattigi sezonlara bakin sampiyon olmusuz.

    emre icteki roluyle tukeniyor. özguvenini kaybediyor ve elimizde böyle etkili bir tehdit varken icte oynatip, köreltiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın