• 43199
    "bu kadar bireysel hata yaparsanız, farklı mağlup olmaya mahkumsunuz. sekidika'nın ilk defa sağ bek oynadığını gördük demek ki 1 aylık çalışma sürecinde sağ beksiz oynuyorsunuz. daha sezona başlarken bir mevkide oyuncu olmadan başlıyorsunuz.

    ikincisi ilk defa 3'lü oynuyorsunuz defansta. daha önce oynamadıysanız büyük sıkıntı yaşarsınız. 3'lü oyunda özellikle stoperlerin birebiri çok iyi oynaması lazım. ayrıca kenar oyuncuların çok iyi hücum yapması lazım. ömer 40'da çıktı o da gol oldu.
    şunları sormak lazım geçen sezonun sonundan itibaren fatih hocanın devam edeceği belliydi. fatih terim, bir transfer raporu oluşturdu mu mevkii olarak? ve gelen başkana bakıyoruz plan hazırdı, nerede plan? kaç gün geçti?

    boşta oyuncular alındı tamam itirazım yok ama sizin hedefiniz ne? türkiye ligi'nde mi oynamak, şampiyonlar ligi grubuna mı kalmak? bu transferler yapılmıyorsa demek ki 'türkiye ligi bize yeter biz şampiyon olursak başarılı olmuş oluruz' hedefindeyiz.

    ben yıllarca galatasaray'da oynadım hep biz araç olarak kullandık türkiye ligi'ni. türkiye ligi'nde şampiyon olup avrupa'da başarılı olarak baktık hep. yani başkan ve yöneticiler başlarken doğru planlama yapılmamış.

    fatih hoca basın toplantısında 'gerekeni yapacağız' dedi, sizce bu sorunun cevap verilmesi gerekmiyor mu oradaki basın mensuplarına göre? oyuncu bileti mi kesilecek başka birşey mi olacak? taraftarın da aklı karışıyor, 'hoca ne demek istedi?' hep bu soru.

    tamam kimse mevkisinde oynamadı mevkiye göre oyuncu yok tamam o zaman sağ beke neden transfer yapmadınız örneğin? bu soru sorulmalıydı soru sormasını bilmiyoruz.

    sezon biteli 45 gün olmuş, kulübün bir hazırlığı olur, yeni felen başkanın hazırlığı olur ben ona takıldım. en kötü ihtimal u19'un sağ bekini alırsın, en azından orjin bir sağ bek oyuncu, sekidika'dan daha iyi olmaz mıydı?

    mazaret sunmadan oyunu açıklaması lazımdı. türkiye'nin en başarılı teknik direktörü fatih terim'e akıl verecek değiliz ama gördüğümü söylemek zorundayım.''

    bülent korkmaz

    (bkz: 21 temmuz 2021 psv eindhoven galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın