• 529
    sonucunda zaten düşük olan umudumuzu rövanş maçına taşımayı bile çok gördüler bize. yenilmek gram umrumda değil lakin çift maçlı turda oynuyorsanız 3-1 yenilmek ile 5-1 yenilmek arasında büyük fark var.

    maç öncesi takımı iyi analiz ettik, ön alan baskısı yapan, hızlı ve tempolu oynayan dinamik bir takım dedik psv için ki bunu fatih terim basın toplantısında da söyledi. emre kılınç'ın orta sahada rakibe ikram edip yediğimiz gol bu maça nasıl çalışmadığımızın ve boşvermişliğimizin kanıtı. bireysel hatalar bu kadar çok oluyorsa ben sistemin veya sahadaki dizilişin oyuncuları buna ittiğini düşünürüm.

    türkiye'nin en büyüğü, avrupa kupası sahibi, taraftarı futbolu bu kadar iyi bilen bir takımın modern futboldan bu kadar uzaklaşmış olmasını, koca 90 dakikayı doğru ve organize bir oyun oynayamadan bitirmesini ben kabullenemiyorum.

    öyle kötü halde ve kaliteden yoksun haldeyiz ki önde gelen 5-6 ligin hiçbir takımını çift maç sonunda geçebiliriz hissi yok bende. bu inançsızlığa sebep olan kim varsa çıksın şampiyonlar ligi sahnesine ilk 90 dakikada havlu atmamızın hesabını versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın