• 526
    35 gündür hazırlanılan maç. şaka gibi. inanamıyorum. ben bir müzik enstrümanı çalmaya çalışsam 35 günde bir şarkı icra ederim en azından. enstrümanım istediği kadar amatör olsun, 35 günde bir şarkı icra ederim.
    normal transfer neyse de yardımcılar bile eksik be kardeşim o da mı zor? 3.5 senedir takımın başında olan hocamız bir 3 sene daha istiyor. bilmem kaç milyon eurolar 29-30 yaşlarındaki adama veriliyor, verilmeyi düşünülüyor.
    tempolu takım diyorsun, 2-2-6 oynuyor, kontra presi iyi yapan adamlar diyorsun, orta alanda arda ile çıkıyorsun. emre taşdemir o kadar geride herhalde ki orijin mevkisinde başka adam yokken bile o değil ömer oynuyor, o zaman niye sözleşme yenilendi?
    hadi hepsini geçin, son 10 gün öncesine kadar herkes ölü taklidi yaparken; 10 gündür de psv zaten büyük, takım değeri bizimkinin 4-5 katı falan diyerek mağlubiyeti kabullenerek çıktı bu takım? galatasaray böyle olabilir mi?
    hadi onları da geçin, ya hocam 2011 yılında geldiğinde alt yapı vs konuşulurken, o dönem 10 yaşında olan herhangi bir futbolcu şu an ne yapıyor? sekidika'dan daha iyi bir bek çıkaramamamız ne demek? nasıl bir başarı bu? bravo.
App Store'dan indirin Google Play'den alın