• 519
    oldukça üzücü sonuç diyecek başka kelime yok. daha önce yazdığım entry koyarak referans verdiğim için bu entry'm silinmesin ama 1 ay önce zaten psv geçme şansımızın %10 olduğunu söylemiştim takip edenler hatırlayacaktır.

    kafamda tam olarak bu tarz bir maç döndü desem yalan olmaz ama bu skor hiç kafamın içinde oynanmadı açıkçası. 5 golün 4'ü bireysel zaten iki tanesini muslera siz zahmet etmeyin ben hemen kendi kaleme atıyorum dedi. momo'nun orta sahadan geriye kafa vurarak gol falan yedik. gözlerim çok fazla bireysel hatadan kanadı resmen.

    muslera, emre kılınç, luyindama, alpaslan, ömer, babel, arda günün berbatlarıydı geri kalanlarda kötülerdi zaten.

    çok eksiğiz psv %80 hazır bir takım üzerine roger gibi bir gegenpress hocasının fizikli tempolu takımı karşısında bitikleri oynadık. benim istediğim ve fatih hocanın en iyi işleri yaptığı futbol mantelitesi psv'nin bugün bizi dövdüğü futboldu. belki biraz aklı başına gelmiştir çünkü bu oynamaya çalıştığımız futbolu biz iki yıldır oynayamadık gelecekte de oynayamayacağız gibi duruyor.

    son olarak dün luyindamayla ilgili bu adama sakatlık öncesi 13 verdiler satamadık şimdi 4-5'e gitmesi yazık olacak psv maçlarını izleyip karar vermek lazım demiştim. bugün 4-5'e satmamak bize yazık olacakmış onu anladım o yüzden hızlıca sözlü teklifler yazılıya döküldüğü zaman satın gitsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın