• 197
    (bkz: bugün günlerden galatasaray)

    psv'nin muhtemel kadrosu:
    **(yeni transferler)

    gk: **drommel
    sağ bek: teze
    stoper: **ramalho
    stoper: boscagli
    sol bek: max
    ön libero: sangaré
    göbek: van ginkel
    sağ kanat: madueke
    ofansif göbek: götze
    sol kanat: gakpo
    santrafor: zahavi

    kanatları: hızlı ve iyi dribbling yapan kanatları var. ikisinin de yaşları çok genç, müthiş oyun zekaları yok. muhtemelen sol kanatta gakpo oynayacak. 189 boyunda kanat forvet. orası için belki de sağ bek alpaslan ile başlanabilir. geniş alanda birebirlerde zorlanabilir ama yine de hava topu ve dar alandaki sertlik sebebiyle başlanabilir.

    bekleri: sol bek max geçen senede en çok süre alan oyuncularından birisi. geçen yaz 8.00 mil. €'ya aldılar. temposu çok yüksek ve geçen sezon ligde 8 asist yapmış. ciddi anlamda dikkat etmemiz gerekiyor. sağ bekte büyük ihtimalle teze oyanayacak, hücumda teknik özellikleri yüksek değil ama savunmada iyi seviyede tempo ve sertlik katar. asıl mevkisi stoper zaten ama yavaş bir futbolcu değil.

    stoperler: geçen senede as oynayan boscagli ile red bull salzburg'dan yeni transfer ramalho ikilisi ile başlayacaklar büyük ihtimalle. 190'lık kule stoperleri yok. ramalho kademe bilgisi olarak daha iyi stoper özellikleri olarak ama çok hızlı bir futbolcu değil. havadan çok etkili olacaklarını düşünmüyorum. boscagli bek özellikleri de olan topla iyi bir stoper. babel ve mohamed yakın oynarlarsa orada dönem dönem hava üstünlüğünü alabiliriz.

    göbek: göbekte sangare'ye ciddi yatırım yaptılar geçen sene, ligue 1'den 7.00 mil. €'ya transfer ettiler. geçen sezon genel olarak kullandılar. hava toplarında etkili ve güçlü bir oyuncu. çok gol katkısı olan bir futbolcu değil. topla çok kötü tek yönlü bir ön libero değil diye biliyorum. iki yönlüde oynayabiliyor. yanında van ginkel başlayacak gibi duruyor. van ginkel çok ağır sakatlıklar yaşadı. geçen sezon son haftalarda ilk 11'e döndü. yüksek tempolu oynayacağını düşünmüyorum. defansif agresifliği yüksek bir futbolcu değil. daha çok oyun kurucu rolünde. götze'yi ise geçen sezon kanatta kullandılar daha çok. diziliş olarak gakbo'yu ikili forvete çekip götze'yi kanatta görebiliriz. 442 veya 4231. bunu ben de merak ediyorum.

    zahavi: geçen sezon transfer ettiler. takımın as santraforuydu. serbest vuruş, penaltı, kafa golleri var. sağ ayağını da iyi kullanıyor. iyi bir bitirici. zeki bir golcü. yaşı 33'lere dayandı. çok yüksek tempo beklemiyorum. akşam merakla izleyeceğim.

    galatasaray özelinde çok detaylı yazmadım, zaten birçok entry de sözlükdaşlar detaylara girmişler. ama birkaç şey yazarsam. son kondisyon durumunu bilmiyorum ama feghouli'yi en fazla 15 dk kullanmamız lazım. ilk 11 başlar ve iyi oynarsa ben yanılmaya razıyım. yine ilk 11'de arda, falcao, babel beraber başlanırsa total takım temposu düşeceği için aynı anda bu üçlü tercih edilmemesi lazım. dolayısıyla ben falcao ve feghouli'ye çok süre vermememiz gerektiğini düşünüyorum. ciddi anlamda ömer bayram ve emre kılınç'tan performans bekliyorum. babel'in çok istekli olduğu maçlarda takım savunmasına bile ne kadar katkı verdiğini biliyoruz. babel'in istemesi lazım. bunu geçen sezon sadece 2-3 maçta görebildik. resmen agresif savunma yapmıştı.

    uzun bir entry oldu yazım yanlışları için kusura bakmayın. ilk 11'ler açıklandığında belki eklemeler yaparım. beklentim yüksek değil ama umarım avantajlı skorla istanbul'a döndüğümüz bir maç olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın