• 30
    netflix belgeseli(mini dizi) beklentimin çok altında kalmış olan sporcu. yapımda hem teknik hem de içerik anlamında o kadar çok sıkıntı var ki hangisini anlatayım bilemedim. öncelikle serinin üç bölümünü de izlemediğimi, daha doğrusu katlanamadığımı belirtmek isterim. ilk bölümde gördüğüm kadarıyla içeriği dolduracak hikaye bulamamışlar. içinde çok fazla boşluk mevcut. zaten osaka genç bir tenisçi, yeterince tenis macerası yok. o yüzden böyle olması normal sanırım. teknik anlamdaki eksiklere gelirsek; giriş, gelişme ve sonuç içeren bir yapım olmadığı söylenebilir. ucu herhangi bir yere bağlanmıyor yani. tabii ki 3 bölümü de seyretmediğim için tamamına ilişkin bir yorumda bulunamam ama gözüken bu. geçmiş ve bugün arasında gidip geliyoruz. konsept ilgi çekici olmamış. osaka'nın duygu ve düşüncelerini dinlemek beni heyecanlandırmadı. vurucu bir şeylere rastlamak istemiştim ama maalesef ilk bölüm için konuşacak olursak, böyle bir şey yok.

    imdb'den 6.1 puan almış. henüz 1 hafta bile olmadı, puanın biraz daha düşebileceğini düşünüyorum. eğer tenisçiye özel bir sempati duymuyorsanız ya da tenis ile çok ilgili değilseniz, sadece bir sporcunun düşünceleri için izlemenizi önermem çünkü dediğim gibi vurucu bir yanını bulamadım.

    keşke netflix, osaka yerine kariyerinin sonlarındaki roger federer ya da serena williams ile ilgili bir çekim düşünseydi. anlatılacak o kadar çok hikaye ve anı barındırıyorlar ki. umarım önümüzdeki yıllarda bu isimlerle ilgili belgeseller de görebiliriz. benim yapıma puanım 5/10 oldu. biraz hayal kırıklığına uğradığımı itiraf etmem gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın