• 147
    sevgili takımımızın şampiyonlar ligi yolunda ilk maçı. sözlüğün yazan yazar yaş ortalaması düşmüş belkibiraz bilmiyorum ama gayet karamsar yaklaşılan maç aynı zamanda.

    ben xamax maçını hatırlatayım önce. tribün liderleri 3-0 ın rovanşında maça gelmeyeceğiz diye rest çekmişlerdi. mustafa denizli onlarla görüşmeler yaparak seyirciyi o maça gelmeye ikna etmişti. biz galatasarayız bu turu geçeceğiz diye söz vermişti. sadece o turu değil üstüne o senenin en flaş takımı monacoyu da elemişti.

    manchester maçı öncesi neler neler yazıldığını hatırlatayım sonra. 2-0 malup duruma düştüğümüz maçta üstelik turu cebimize koymuştuk.

    sonra bir psg maçı var hayrettinin komik goller yediği. 2-2 olunca maç büyük kaptan tugay hayroya gidip abi kaç tane yiyeceksin söyle ona göre atalım demişti ve o atmışlardı da.

    süper kupa finaline çıktığımızda rakibimiz avrupanın en büyüğü real madridin müzesinde o kupa yoktu ve maçtan sonra hala olmadı. biz aldık o kupayı.

    en önemlisi de hertha, milan maçları ile başlayan uefa macerası ve baş kahramanı. ben terimi takımın başında görmek istemeyen taraftarlardanım ve bu yüzden mesaj kutum fbli bjkli olduğumu iddia eden mesajlarla dolu. bakın o mucizeyi yaratan fatih terim sizler gibi iki transfer yapılmadı diye maça mağlup mu çıkacak sizce.

    galatasaray rakip kim olursa olsun o sahaya kazanmak için çıkar ve son sözünü söylemeden, bitti demeden hiçbirşey bitmez. iki transfere odaklı değildir galatasarayın başarısı. önce siz bir inanın ki, önce taraftar inansın ki sahaya çıkacak futbolcular da inansın galibiyete.
App Store'dan indirin Google Play'den alın