• 9
    milwaukee’nin serinin 5. maçını kazanarak 2-0 geriden gelip 3-2 öne geçtiği finaller.

    bu sabah oynanan 5. maç aslında sevdiğim tarzda olan savunmaların ön planda olduğu, gerilimin yıprattığı, elleri titrettiği bir maç olmadı ama özellikle sonlara doğru phoenix’in geri gelişiyle birlikte güzel bir sona sahne oldu.

    phoenix daha ilk çeyrekten yanlış hatırlamıyorsam 16 sayı fark açarak başladığı ve maç genelinde %68 ile üçlük attığı bir maçı kaybederek hayatının fırsatını kaçırdı. %55 saha içi isabet ve bu kadar yüksek bir üçlük yüzdesi ile kaç takım şu ana kadar maç kaybetmiştir bilmiyorum ama phoenix için çok yıkıcı olduğuna eminim. öte yandan bucks tarafında üç yıldız da aynı anda harika bir performans gösterdi. özellikle jrue holiday onu takıma katmak için bucks’ın elden çıkardığı onca pick’in hakkını verdi ve maçın kırılma anında önce devin booker’ın topunu çaldı devamında hücumu giannis’e attığı alley oop ile tamamladı ve o sekans ile maçı kazandırdı. maç boyunca paul üzerindeki savunması da gayet iyiydi.

    phoenix bu mağlubiyetten ne kadar diri çıkar bilinmez ama milwaukee yıllardır süre gelen acılı, sancılı, yıpratıcı ve alaycı sürecin sonuna gelmeye çok yaklaştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın