• 118
    galatasaray genellikle kendisinden çok beklentimizin olmadığı maçlarda hoş sürprizler yapmıştır. bu maçta da benzer bir performans bekliyorum. takımımızın burada gömüldüğü kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. transferler yetişmedi ama sahaya çıkacak olan kadronun büyük bölümü daha önce beraber oynamış oyuncular olacak. bilhassa sezon başı maçlarında bunun avantaj olduğunu düşünüyorum. oğulcan'a hain tff lisans çıkarmadı, taylan sakat, yedlin ve bir oyuncumuz da covid 19 pozitif olduğunu göre şöyle bir onbir bekliyorum;
    (4-3-3)
    -----------------muslera-------------------

    sekidika-luyindama-marcao-ömer bayram

    -----------------aytaç----------------------

    -----------feghouli-emre kılınç-------------

    arda-------------------------------- kerem

    -------------------mostafa------------------

    görüldüğü gibi hiç fena bir kadro değil bu. öncelikle şahsi kanaatim takımın geçen sezondan alışkın olduğu oyun sistemi ve dizilişle oynamalı. yeni bir şeyler denenecek, macera aranacak maç değil bu. o yüzden geçen seneki pas oyunu ile 4-3-3 dizilimi makul görünüyor. hatta bu sebepten ötürü hoca luyindama yerine alparslan'ı tercih edebilir. burada sağbek sıkıntılı görünüyor ama şu noktada yapacak bir şey yok. transfer gelseydi de takıma alışma sürecinde olacaktı zaten. yedekten de babel, falcao, emre akbaba, alparslan öztürk, barış alper yılmaz gibi isimler hamle oyuncusu olurlar. şimdi burada arda ve feghouli takımın yaratıcı oyuncuları onların performansı çok önemli olacak. ikisini de babel yedekleyecektir. mostafa sakatlıktan çıktı ve performansını merak ediyorum. kerem-ömer kanadı ömer'in solbek performansı sebebiyle biraz sorunlu gibi. emre kılınç'ın rakip ceza alanı koşularını rakip bilmiyor. bu açıdan çok değerli. oradan sürpriz bir gol bulabiliriz. aytaç kara da ilk resmi maçında taylan'ın yokluğunda formayı alabilmek için canını dişine takacaktır. gördüğümüz gibi takımın çoğu birbirini tanıyan oyuncular.

    ben sözlük geneli kadar karamsar değilim. favori olmadığımızı kabul ediyorum. maçı ve turu kayberdersek de karalar bağlamam açıkçası ama konuştuğunuz kadar da umutsuz değiliz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın