• 447
    en önünde yürüdüğüm grubun bireyleridir yanginci taraftar.

    ben oyle boyle degil, gemileri falan yaktim, kopruleri attim. icimde bir isteksizlik. hani birsey olduğundan olacagindan etkimin olacagindan degil de, cehalet mutluluktur demislerdi de inanmadim. hakikate cehalet mutluluk. boyle hicbir sey bilmeden etmeden, ne guzel zamanlardi. birileri gelirdi, fanatikten takip ederdim, pires falan gelirdi, rivaldo bile geldi lan. siz ne diyorsunuz.* sadece ucak inmedi pisti pas gecmis. oyle dedilerdi.

    neyse sonra büyüdük ettik, hayata atildik, cevre genisledi, siyasiler, isverenler, futbola yakin isimler, futbolcular, masörlük yapmış kisiler, scout ekibinden elemanlar, hatta bazi kulup baskanligi yapmis kisiler derken. olaylarin hic medyada yazdigi gibi olmadigini gordum. 10 haberin 9unun yalan 1inin de süpheli olduğunu ornekleriyle birlikte yasadim.

    medya alaninda ihtisas yapmis dostlarim oldu. yeri geldi spor kuluplerinden birinin is ortağının denetimine gittim. yeri geldi yerel medya patronlugu yapan kisinin isyerine damladim.

    muhabbetler oyle farkliydi ki, olaylar oyle carpitiliyordu ki, kisilerin kendi agzindan aciklama olmadan inanmamaya basladim. hatta hepi topu 50-60 kisiden olusan ve benim de iclerinde bulundugum bir grubun nasil is yaptığını anlatan medyanin olaylarin nasil bire bin katarak aktardigini gordum. o sebeple daha once de arkadaslar tarafindan yazilmis, duyumcular da dahil ozellikle gazeteler ve taraftar hesaplarinin yazdiklarina itimat etmemesi gereken sozlugumuzdeki kiymetli yazarlari soyle bir bilgilendirmek ve nacizane uyarmak istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın