• 45
    olumlu bir yayın oldu, oluyor.

    mevcut güç bu maddi imkanlardan bu dönemde vazgeçemez. bu yüzden bu toplantının sonuçlarını çabucak alabileceğimizi düşünmüyorum. zira seçim yaklaşıyor, ve daha önce müteaddit defalar gördüğümüz üzere, malum iktidarın korunması merkez bankası da dahil çok çeşitli mali yollar üzerinden sağlandı. seçim dönemi yaklaşırken, üstelik ülke ekonomik bir buhranın içerisindeyken, malum siyasi kesim kendi iktidarını muhafaza etmek adına hiçbir mali kaynaktan vazgeçmeyecektir.

    fakat bu itirazların gelmesi bu siyasi gücün neler yaptığını göstermesi açısından önemli. başkanların ortak tavrını tebrik ediyorum. burak elmas kafamdaki transfer, sponsor ön yargılarını silip attı, zira hem bu kadar cesurca sözlerle, hem de diğer kulüplerle ortak hareket edebilme iradesiyle çok doğru bir noktada olduğunu yüreğime yerleştirdi, kendisine teşekkürler. ali koç'u ise ayrıca tebrik etmek isterim. zira koç markası gibi bir şekilde siyasi iktidarla iyi geçinmesi gereken, göz önünde olan bir grubun temsilcisinin bu denli açık konuşabilmesi hem cesaret örneğidir, hem de bana umut aşılayan bir noktadır. zira bu kadar büyük bir finansal gücün dikta seviyesindeki bir siyasi erki böyle karşısına almasının sonuçları olur. ahmet ağaoğlu dersine çok iyi çalışmış ve gerçekten moderniteye, avrupa futboluna uygun çıkarımlar yapıyor. ahmet nur çebi bildiğimizin dışına çok çıkmadı.

    böyle bir yayın hem türk futbolu, hem de haliyle ülkedeki her endüstriye el koymuş olan türk siyaseti açısından çok önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın