• 93
    umarım sabri oynar. uğur beşiktaş maçının en kötüsüydü. geride sabri'nin de katılımı ile ideal 4'lüye nihayet ulaşıyoruz. servet'ten kurtulmuş olmak,
    geriden topun dan dun vurulmadığını görmek harika bir duygu. lucas&emre gayet uyumlu, çabuk ve kaliteli oyuncular.

    sabri'nin katılımı keita'nın da futbolunu 1 tık artıracaktır. orta sahada ise defansif ön-libero olarak topal iyice yerleşti o bölgeye. sakatlanmadığı sürece kalır. ama ondan biraz daha ileriye çıkmasını atağa katılıp ileride de dönen topları toplamasını, zaman zaman o güzel şutlarını bekliyoruz. zira onun muadili yaya toure, van bommel, lassana, mascherano, carrick, fletcher gibi birçok oyuncunun yaptıklarını biraz izlerse ne demek istediğimiz anlayacaktır. mehmet de o fizik de var, o klas da. biraz daha kuvvetlenmesi, oyununu hızlandırması onu dünya çapında bir orta saha yapacaktır.

    sıkıntı mehmet'in partneri kim olacak. eğer beşiktaş maçındaki gibi başlayacaksak; büyük ihtimalle elano gene önde, arkalarında topal + emre çolak bence daha iyi olurdu. zira bu maçta kendi sahamızda gol atmamız şart. atletico iyi takım. ters takım. gol yememiz olası. duran toplara hem vuran hem de kafaya çıkan adamları çoğunlukta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın