resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1458
    yerli orta sahamız.

    2020-2021 sezonunda sol iç olarak başlayıp zaman zaman kanatta da forma giydi. en yüksek performansı sol iç olarak verdi. sezon başlarında çekinik bir görüntü veren emre, sezon sonunda da özgüvensiz, saha içinde çekinik duran, top ayağına gelince heyecanlanan görüntüsünü bizlere verdi ancak sezon boyunca fiyat performans olarak sağlam bir performans sundu. özellikle 6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçı'nda muhteşem oynadı.

    ancak emre, pas oyununda gerçekten sorun yaşayan, sorumluluk alamayan bir futbolcu. pas konusunda felaket sıkıntı yaşadığını düşünüyorum. eğer kendini bu yaştan sonra pas ve top sürme mevzusunda seviye olarak ileriye götürürse,* hem kendisinden çok başka bir topçu çıkabilecek, hem de galatasaray'ın avrupa sahnesinde de elini çok güçlendirecek. şu anki haliyle her ne kadar lig için yeterli olsa da maalesef avrupa sahnesi başka meziyetler istiyor.

    bu kampı hocayla birlikte geçirecek. belki de bir taylan dokunuşu emre'ye de değecek. işte o zaman başka mevzular konuşup, bambaşka bir topçu görebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın