• 28
    transfer döneminin son günlerinde yapılan transferler için söylenmesi gereken ifadedir. avrıpanın büyük kulüpleri bazı transferleri henüz sezon dahi bitmeden açıklar ve yeni transferlerin geneli kampa yetişmiş olur.

    şimdi diyeceksiniz ki onların alacakları oyuncu belli yönetim belli maddi güç vs. o zaman galatasarayın erken yapacağı transfere de panik transferi diyemezsiniz. panik transferi transferin son birkaç gününde bulduğun adamı tutup getirmektir.

    geçtiğimiz sezon orta saha merkezine eksik başladık. şapkadan taylan çıktı, emre kılınç merkeze geçti derken devam ettik. devre arasında ise kiralık olarak gedsonu kadromuza kattık. şimdi bütün bunlar olduktan sonra galatasarayın bu mevkiye transfer ihtiyacı olduğu belli midir, bellidir. teknik heyet yönetim değişikliğine rağmen alınması gereken isimleri liste olarak vermiş midir, vermiştir. şu ana kadar gelen tek merkez orta saha ise bonservisi elinde olan aytaç.

    yine geçen yılın başından itibaren sarrachinin kiralık sözleşmesinin biteceğini biliyoruz. kendisiyle devam kararı alınmadığı da ortada. demek ki biz aylardır bu takımın sol bek ihtiyacı olduğunu da biliyoruz. henüz gelen biri ise yok.

    sol veya sağ kanattan birine kerem geçerse de diğer kanat için de bence kalite olarak yüksek bir isime ihtiyaç var ancak şu ana kadar sadece potansiyelli bir genç olan barış alper yılmaz alındı.

    bunun dışındaki mevkilerde ise transfer öncelikle gidenlere bağlı. yani buna bağlı olarak kadro kalitesini arttıracak veya kadro genişliği katacak genç veya tecrübeli oyuncu ihtiyacı da var. giden biri olmadığı için işin bu kısmı tartışmaya açık.

    sözün özü birçok temel ihtiyacı daha sezon devam ederken ortada olan galatasarayın temmuzun ortasında yapma ihtimali olan transferlere panik transferi diyemezsiniz. bizim zaten bu mevkilerde oyuncuya ihtiyacımız var mı, var. liste verilmiş mi, verilmiş. bundan sonra gelen oyuncu nasıl panik transferi oluyor onu anlamıyorum.

    galatasarayın başına asıl bela olacak konu şudur. şimdiye kadar çoktan bitmesi gereken ve bitecek sözü verilen transferlerin sadece psv maçı sonrası değil daha ileriye kalması sıkıntı olur. biliyorsunuz bizde ha geldi ha gelecek transferleri ile bir bakıyoruz ağustos bitiyor. ondan sonra da listedeki oyuncular alınamayıp buldukları adamı getiriyorlar. işte panik transferi de buna denir. buna mecbur kalınmadan galatasaray ihtiyacı olan oyuncuları almalıdır. maddi gücümüz yetmiyorsa da başka oyunculara yönelelim. her transfer dönemi aynı isimlerin peşinde aylarca koşulmasından ben çok yoruldum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın