• 245
    euro 2020 sampiyonu.

    yalniz mancini hocama cok buyuk bir tesekkur borclular. acikcasi takimda kreatif oyuncu sayisi 2. eger gunundeyse insignie ve chiesa. chiesa da daha cok hirsi ve gucuyle öne cikiyor. baktigin zaman bu kadar kisir bir takimdan sampiyon yaratmak zordur.

    kaldi ki italya turnuvanin baba kolundan geldi. diger koldan almanya ingiltere macinin galibinin gelecegi cok netti. ıtalya ise karsisinda belcikasindan ispanyasina kadar ne kadar buyukbas varsa barindiran bir tablodan cikip geldi. gercekten tebrik etmek lazim.

    ote yandan kadrolara bakildiginda fransa, belcika, ingiltere, almanya, portekiz, ispanya gibi takimlarin tamaminin kadrosu italyadan iyiydi. bu acidan baktigimizda kupanin %50'si manciniye yazar. yaratici oyuncusu neredeyse hic olmayan bir takimi gercek bir takim yapabilmek ve bu zorlu tablodan ilerleyerek tatava yapmadan finale kadar gelmek, sonra da rakibin sahasinda geriye dustugu finalden kupayla ayrilmak nerden baksan buyuk bir hocalik gerektiriyor. ayrica ingilterenin kadrosunun da italyadan cok daha iyi oldugunu unutmamak lazim. bu sartlarda resmen sanat yapti mancini. sonuna kadar hak ederek, takim gibi oynayip turnuvanin ilk macindan itibaren bu turnuvayi alacagini hissettirerek geldiler gorduler ve yendiler. helal olsun.

    tebrikler mancini hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın