• 692
    geçen sezon başında merkez ortasaha oyuncumuz yok iken berkan kutlu'yu bulamıyorsan, menejerini falan bilmem etebo isimli arkadaşa o maliyetlerde tamam veriyorsan, sağ ön diye alınıp sol içe evrilen emre kılınç'la, iç oyuncusu olmakla alakası olmayan emre akbaba ile falan lig bitiriyorsan eğer bu ekip suçludur.

    yıllardır, bakın diyorum ki yıllardır hem sağ hem sol beke düşük maliyetli oyuncu bulamayıp bize emre taşdemir ile sözleşme imzalatıyorsan, ömer bayram'ı, şener'i oralarda izlettiriyorsan, van annholt, moreno, ailoski gibi ya sözleşmesi bitmiş ya bitecek 28-30 yaşındaki oyuncularla trasnfer görüşmesi yapılıyorsa bek için bu ekip suçludur.

    bir takım düşünün transfer dengesi hep ekside, bir takım düşünün bilmem kaç yılda bir altyapısından çıkan 1-2 oyuncuyla ya da yüksek bonservis ödediği oyuncuyu daha düşük bonservisle satarak para kazanabiliyor. sonra bu takımın scout ekibi suçsuz, bu takımın scout ekibi başarılı. hadi canım oradan. ülkede her noktada olan liyakatsızlık tuttuğum takımın scout ekibinde de net bir şekilde kendini gösteriyor işte herşey ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın