resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 41
    çok beğendiğim bir oyuncu ama ilk olarak bu arkadaş geçen sene sion kulübünden ücretsiz gelirken neden biz bulamadık sorusunu sormak istiyorum. hani burada falan da görüyorum scout ekibimiz şöyle böyle diye övülüyor ya ben anlamıyorum, yurtdışında oynayan kaliteli yerli oyuncuyu bulamayacaksan ki geçen sezon en ihtiyaç duyduğumuz bölgeden bahsediyorum, bu ekip ne iş yapıyor? daha da ileriye götüreyim, transferde ismi geçen futbolculara bakarak söylüyorum çok rezil bir scout ekibimiz var bana göre; şu sözlükten rasgele 5 yazar seçilse bunlardan daha iyi iş çıkartacaktır yüzde 90.

    velhasıl, stanciu gibi yüksek maliyetli ve yaşı da nispeten yüksek bir oyuncuya yöneleceğimize, merkezi eğer olursa berkan, gedson ve taylan ile tamamlamak takımımız adına oldukça faydalı olur düşüncesindeyim. merkez 96-00 arası gibi bir düzen, solda hagi rolünde serbest bir kerem aktürkoğlu harikalar yaratabilir. tabi bu denklemde sağ öne skorer ve uzun boylu yani oğulcan'ın 2 gömlek üst modeli ile sol beke zımba gibi bir isim lazım. bunlar şahsi temennilerim ama böyle bir planlamanın söz konusu olduğunu da hiç sanmıyorum orası ayrı.

    ayrıca bu çocuğu bize 2 milyona bırakmaları da ayrı bir imkansız. eğer doğruysa taraftar olarak biz toplayalım parasını yarın gelsin başlasın, her türlü verim alırız berkan'dan biz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın