resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1372
    başkanın bu vakıf işlerinde falan kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama kendisini seçim öncesi bir yazımda uyarmıştım.
    (bkz: özen kuzu/#3186250)

    bütün kurulları dikkatli incelemediğim için bilmiyordum ama eğer sıtkı korkmaz isminin yönetiminin içinde olduğunu bilsem yine benzer bir uyarı yapardım. bazı projeler için şu konjöktürde hükümete yakın ideolojide isimleri seçmesi mantıklı ama bu insanlar ileride başına iş açacağı oldukça aşikardı.
    bunların önünü kesebilmek için;
    1- iyi iletişim
    2- şeffaflık ilkesi
    bu iki madde uygulansa sizi kurtarır ama başkan olunduğundan beridir 1-2 durum haricinde maalesef ne iyi iletişim kurulabildi ne de iyi şeffaflık.

    sayın başkan acilen iyi iletişim ve şeffaflık ilkesini kullanmak zorundasınız. şu an sizi kurtaracak tek şey futbol takımı ve fatih hocanın yapabileceklerine doğru gidiyor iş. eğer futbol takımı kötü sonuçlar almaya başlarsa şimdiden çatlak seslerin oluştuğu genel kurul 1 yıl dolmadan sizi çıtır çıtır yiyecek ve erken seçime doğru yol alacaksınız.

    bakın o gün özen kuzu olayında ve bilseydim yine o gün sıtkı korkmaz ismiyle ilgili yapabileceğim uyarıların bir benzerini bugün ileride başınıza gelebilecek durumlar üzerinden tekrar yapıyorum. siz buraları okumazsınız ama çevrenizden illa buraları takip eden insanlar vardır. bu yazı size umarım iletilir bir oturup bazı şeyleri düşünürsünüz. zira mayıs ayında seçime gitmek zorunda kalabilirsiniz hatta yönetiminiz içinde fikir ayrılıklarından istifalar da gelebilir.

    sponsor, transfer vs bunların hiçbiri hakkında eylül-ekim ayına kadar olumlu olumsuz ağzımı açmam çünkü geldiğinizde büyük yükle başladınız ne kadar kısa vadeli büyük sözler versenizde onların hakkını verip vermeme zamanı eylül ayının bitmine kadardır.
    fakat iki iş adamı geldi o vakıf olduğunu bilmiyordum kandırıldık söylemleri bugün haklı olsanız da yarın başka bir olay için kurtarmaz komik duruma düşersiniz.

    galatasaray başkanı ağırlığını kullanarak çıkıp kulüp yayın organlarına yaşadığınız 20 günlük süreci ve neler olduğuna dair açıklayıcı bir konuşma yapın. bu işi ünal aysal çok iyi yapardı soru işaretlerini ortadan kaldırdığı gibi net vurucu şekilde her şeyi anlatırdı. sizin de belirli dönemlerde yapmanız gereken budur aynı bu zamanda ihtiyaç olduğu gibi şeffaflık!

    kulübün resmi twitter adresinden yaptığınız açıklama genel kurul üyelerinin içine su serpmez. ilk genel kurul toplantısında size oldukça sözlü saldıranlar olacaktır. sert günler sizi bekliyor ya önlemlerinizi alın ya da yıpranmaya yavaştan hazırlayın kendinizi.
    https://twitter.com/...808504939458562?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın